Ochrana osobních údajů a nakládání s cookies

Tyto zásady se vztahují na praktické dodržování práva na soukromí z hlediska ochrany osobních údajů v souvislosti s provozem webových stránek www.realcareinvest.com společnosti RealCare Invest s.r.o.  Nepřebíráme odpovědnost za obsah a praktické uplatňování ochrany soukromí na webových stránkách, na které odkazujeme.

Zpracování osobních údajů

  1. Udělujete tímto souhlas společnosti RealCare Invest s.r.o. , se sídlem Na Týnici 113 , 252 17 , Chýnice , IČ: 06342027, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze vložka 280564 C,  (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje:
    • jméno a příjmení
    • e-mailová adresa
    • telefonní číslo
  2. Jméno, příjmení a e-mailovou adresu je nutné zpracovat za účelem nabídky obchodu a služeb Správce. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 3 let.
  3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje Správce.
  4. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
    • vzít souhlas kdykoliv zpět,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
    • požadovat po nás odstranění těchto osobních údajů,
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Cookie

Cookie představuje textový soubor, který webová stránka odesílá do prohlížeče. Soubor cookie umožňuje webovým stránkám ukládat informace o vaší návštěvě. Na základě těchto informací lze připravovat lepší obsah a usnadňovat používání webových stránek. Přečtěte si zásady ochrany soukromí a smluvní podmínky společnosti Google

Používání souborů cookie

Používání souborů cookie slouží k poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti. Použitím našeho webu souhlasíte s jakéhokoli shromažďování, sdílení a využití údajů, ke kterým dochází v důsledku používání služeb našeho webu. Dále souhlasíte s ukládáním a používáním souborů cookie nebo jiných informací v jeho zařízení, v němž k těmto činnostem dochází v souvislosti se službou našeho webu.

V případě, že s těmito zásadami nesouhlasíte, opusťe tyto webové stránky.

Co se děje na trhu?
4× ročně vydáváme investiční zpravodaj. O novinkách, realitních příležitostech i rizicích. Pošleme ho i vám?